فرصت افزایش جزئی بیماری عروق کرونر در اردیبهشت/ ۸۰۰۰ میلیارد بدهی تامین اجتماعی به بیمارستان ها


ساعت: 09:54
تاریخ انتشار: 1401/01/14
کد خبر: 1821722

قائم مقام وزیر بهداشت با بیان اینکه با توجه به شرایط فعلی انتظار طوفان جدیدی نداریم هرچند افزایش جزئی خواهیم داشت، گفت: متاسفانه تامین اجتماعی حدود 8 هزار میلیارد تن بیمارستان ها بدهکار است و هنوز پرداخت نکرده است. است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ؛ دکتر سعید کریمی در خصوص وضعیت تاج و بیمارستان ها گفت: شرایط تاج بهتر شده است. البته با توجه به تعطیلات نوروزی و سفرها و بازدیدهای صورت گرفته، تعداد بیماران سرپایی در بیمارستان ها اندکی افزایش یافته است. بنابراین در 29 اسفند حدود 10 هزار بیمارستان سرپایی وجود داشت، اما امروز بین 17 تا 18 هزار بیمارستان وجود دارد و تعداد بیمارستان های سرپایی را افزایش داده ایم.


موج شدید کرونا در حال حاضر پیش بینی نمی شود

وی افزود: خوشبختانه میزان بستری شدن در بیمارستان افزایش چندانی نداشته است. بستری شدن در بیمارستان، مراقبت های ویژه و مرگ و میر کاهش یافته است. چون با موج وحشتناک اومیکرون فاصله داریم. در عین حال، با توجه به شرایط فعلی، فعلاً انتظار موج فاجعه بار جدیدی نداریم. هر چند که افزایش جزئی داریم. البته همه اینها به شرطی است که مهاجم دیگری وجود نداشته باشد. در این صورت طی دو سه ماه آینده و تا ابتدای تابستان پیش بینی می شود که در اردیبهشت ماه افزایش جزئی داشته باشیم اما بر اساس اعلام کمیته علمی، موج فاجعه بار بعید است.

کریمی با بیان اینکه بر اساس پیش بینی ها در صورت عدم تنش جدید فعلا اوج دیگری نخواهیم داشت اما به دلیل ناهماهنگی ها افزایش جزئی خواهیم داشت، گفت: این پیش بینی بر اساس اطلاعاتی است که در حال حاضر داریم و اگر شما تغییر نمی کنید

معاون وزیر بهداشت تاکید کرد: مردم نوبت سوم واکسن کراون را تزریق کنند. زیرا بسیار موثر است و در عین حال پروتکل های بهداشتی را رعایت می کند.


بدهی هشت ماهه بیمه به بیمارستان های وزارت بهداشت

وی درباره وضعیت درآمدهای ویژه بیمارستان ها نیز گفت: بحث درآمدهای بیمارستانی در موج پنجم بسیار کاهش یافت. زیرا در این موج اعمال انتخابی، بیمارستان ها تعطیل شدند. سعی کردیم شرایط بیمارستان ها را در مایکروویو مدیریت کنیم. با این حال، به دلیل تاج، لازم نیست همه خدمات بیمارستان برای تاج باشد و سایر خدمات تعطیل می شود و مردم به دلیل سایر بیماری ها آسیب خواهند دید. در موج ششم به وضعیت رسیدگی کردیم، در حالی که بیماران کرونری به طور کامل پذیرش و مراقبت می شدند، تخت، دارو و خدمات برای بیماران عروق کرونر و همچنین اقدامات الکتیو و غیرانتخابی و بستری در بیمارستان وجود داشت، همچنین اورژانسی وجود داشت. اتاق

کریمی ادامه داد: البته به دلیل اینکه مردم تا حدودی از محیط بیمارستان در روزهای اوج تاج و تخت می ترسیدند، درآمدهای ویژه بیمارستان ها همچنان کاهش می یابد، اما نه به اندازه موج پنجم قبل و کمی شرایط رو به رو شدن است. بدتر از آن.امیدواریم با افزایش تعرفه های پزشکی شرایطی جبران شود.در عین حال در شرایط سخت مالی قرار داریم.درآمد اصلی بیمارستان ها مربوط به درآمد خاصی است که بیمه ها باید پرداخت کنند اما متاسفانه تامین اجتماعی بدهکار است. حدود 8000 میلیارد تن به بیمارستان ها داده و هنوز پرداخت نکرده است. یعنی حدود 7 تا 8 ماه است که هزینه بیمارستان ها را پرداخت نکرده است.

انتهای پیام/
منبع: ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید