ماجرای دانشکده فنی مرند آذربایجان شرقی و شرکت مس از کجا آمد؟


ساعت: 14:39
تاریخ انتشار: ۱۳۰۱/۰۹/۲۱
کد خبر: 1917433

بر اساس بررسی های انجام شده توسط خبرنگار آناج در این خصوص، این مکان ابتدا متعلق به دانشکده علمی و کاربردی صنایع و معادن بوده که در سال 1393 دارای مراکزی در تبریز و مرند بوده که شامل سه سوله و دو ساختمان یکی از این ساختمان ها بوده است. که به خوابگاه معروف است

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ؛ به گزارش آنایی، یک ماه پیش دانشجویان دانشکده فنی و مهندسی مرند مخالفت خود را با واگذاری خوابگاه ها و آزمایشگاه ها به شرکت های اکتشاف مس اعلام کردند.

دانشجویان در اعتراض خود چنین استدلال کردند که: «شرکت مس وضعیت مالی خوبی دارد و بهتر نیست به فکر ایمن سازی یا ساختن مکان جدید باشیم تا به نفع مرند باشد؟!! “

آنها همچنین پیشنهاد کردند که «خواهش ما این است که اولاً مسئولان شهر اجازه ندهند این اتفاق بیفتد و دوم اینکه این درخواست را بهانه نکنند و همه چیز را روی میز نگذارند و جلوی همه چیز را بگیرند. که باید مکان جدیدی توسط شرکت های مس در مرند ساخته شود.»

بر اساس بررسی های انجام شده توسط خبرنگار آناج در این خصوص، این مکان ابتدا متعلق به دانشکده علمی و کاربردی صنایع و معادن بوده که در سال 1393 دارای مراکزی در تبریز و مرند بوده که شامل سه سوله و دو ساختمان یکی از این ساختمان ها بوده است. که به نام خوابگاهی که مورد استفاده قرار می‌گرفتند در دو طبقه ساخته شده بود که طبقه دوم آن نیمه تمام بود

دانشگاه جامع علمی کاربردی نیز در آن زمان با کمبود دانشجو مواجه بود و ساختمان ها و امکانات این مرکز علمی کاربردی از جمله کف خوابگاه و سوله به دانشگاه تبریز واگذار شد.

فاصله این مرکز که پس از واگذاری به عنوان آزمایشگاه و خوابگاه برادران مورد استفاده قرار می گرفت، ابتدا ورودی مرند از سمت جلفا و از محل اصلی دانشکده که در خروجی مرند به تبریز بود. مشکلات زیادی برای دانشجویان ایجاد کرد که رفت و آمد داشتند اما مدیریت دانشکده حل شد این مشکل برادران را به خوابگاه دانشگاه پیام نور مرند و خانم ها را به خوابگاه دانشگاه آزاد مرند منتقل کرد که رفت و آمد دانشجویان به این دانشگاه بسیار راحت تر است. مرکز شهر و بنابراین دانش آموزان به دلیل آن مشکلی ندارند.

به گفته مدیریت دانشگاه، این انتقال موقت بوده و در زمین دانشکده فنی و مهندسی مرند خوابگاه، سالن ورزشی و … ساخته می شود.

البته دانشجویان تا زمان ساخت آزمایشگاه جدید از همان آزمایشگاه قدیمی استفاده خواهند کرد، آزمایشات تخصصی در این آزمایشگاه به همراه استفاده دانشجویان به چهره علمی و صنعتی دانشگاه تبریز کمک شایانی کرده است.

از طرفی شرکت مس نیاز به آزمایشگاه تخصصی داشت و حمایت علمی دانشگاه تبریز برای چهره علمی این آزمایشگاه جامع معدنی بسیار موثر خواهد بود. همچنین وجود معدن احتمالی مس در منطقه ارس آزاد و شهر مرند و همچنین معادن کوچک و بزرگ در منطقه اهمیت این آزمایشگاه در شمال غرب را دو چندان می کند.

ایجاد یک شرکت سهامی حقوقی با مشاوره حقوقی مراجع نظارتی حسابرسی برای اداره این آزمایشگاه شبهات مطرح شده در افکار عمومی را برطرف می کند، از سوی دیگر مدیرکل اتاق حسابرسی آذربایجان شرقی مطابق با وظایف نظارتی علاوه بر بررسی مشکل و گزارش از ابتدا دانشگاه تبریز از محل ایجاد آزمایشگاه معدن مجتمع شمال غرب بازدید کرد.

صفر نصرالزاده رئیس دانشگاه تبریز در دیدار با دانشجویان دانشکده فنی و مهندسی مرند در خصوص برخی شبهات و موضوعاتی که در ارتباط با تفاهم نامه بین دانشگاه تبریز و شرکت ملی مس منعقد شده است، گفت: تمام تلاش ما بهبود مجموعه است و به هیچ وجه عضو حزب و جناح بازی نیستیم.» و کار نمایشی انجام نمی دهیم، دانشگاه امکانات زیادی دارد که باید از آنها به نحو مطلوب استفاده کنیم وگرنه نتیجه می دهد. از دست دادن منابع و امکانات

وی ادامه داد: ابتدا باید مصالح و عوامل رشد و تعالی کشور را در نظر گرفت و طبیعتاً برای همه اعضا و دانشجویان بسیجی هدف اصلی اعتلای کشور است و در عین حال همه مواظب باشیم که مبادا مرتکب تخلف شود

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید