مداخله مجدد وزیر خارجه انگلیس در پرونده یک مظنون امنیتی در ایران

وزیر خارجه انگلیس چهارشنبه گذشته در توئیتی نوشت: ایران باید اعدام علیرضا اکبری، تبعه ایرانی-انگلیسی را متوقف کند و فورا او را آزاد کند.

به گزارش مرکز رسانه های قوه قضائیه، علیرضا اکبری به جرم فساد ارضی و اقدامات کلان علیه امنیت داخلی و خارجی کشور از طریق انتقال اطلاعات به اعدام محکوم شد. وی مدتی پیش به اتهام جاسوسی علیه کشور دستگیر شد. بر این اساس پس از تشکیل پرونده برای متهم و صدور کیفرخواست، پرونده به دادگاه منتقل و جلسات دادگاه با حضور وکیل متهم تشکیل و با استناد به مستندات معتبر پرونده، محکومیت آن فرد صادر شد. به خاطر جنایت جاسوسی برای انگلستان.

در پی اعتراض متهم و تجدیدنظرخواهی وی، مجدداً پرونده در دیوان عالی کشور مورد رسیدگی قرار گرفت و دیوان عالی کشور با رد درخواست تجدیدنظر، کیفرخواست مقدماتی و حکم اعدام اکبری تایید شد.

در همین زمینه، وزارت اطلاعات با انتشار بیانیه ای تاکید کرد: اکبری یکی از مهم ترین عوامل سرویس جاسوسی انگلیس بود که اطلاعات مهم کشور را جمع آوری و به صورت کاملا آگاهانه و هدفمند در اختیار این سرویس قرار می داد. .

اطلاعیه وزارت اطلاعات درباره این جاسوس و جزئیات اقدامات انجام شده برای شناسایی و دستگیری وی افزود: به اطلاع ملت شریف ایران می رسد که یکی از مهمترین عوامل نفوذی سرویس جاسوسی خبیث انگلیس در مراکز حساس و راهبردی کشور شناسایی و پس از طی مراحلی طولانی و چندلایه شامل عملیات ضد جاسوسی، فنی و کلاهبرداری دستگیر شد.

جاسوس شناسایی شده به نام علیرضا اکبری به برخی از دستگاه های حساس کشور دسترسی داشت و در عین حال اطلاعات به دست آمده را به صورت کاملا آگاهانه و مکرر در اختیار سرویس جاسوسی دشمن قرار می داد.

این جاسوس در طی مراحل اخذ روادید از سفارت انگلیس در تهران توسط ماموران اطلاعاتی مستقر در آن سفارت نشان داده شد و با آنها مصاحبه شد و پس از آن در سفرهای شخصی خود به اروپا به کارمند تمام عیار سفارت تبدیل شد. سازمان جاسوسی بریتانیا

علیرضا اکبری به دلیل اهمیت موقعیت و دسترسی خود به جاسوس کلیدی SIS (SIS) تبدیل شد که در همان زمان توسط چند تن از مقامات برجسته وزارت ایران هدایت می شد.

افسران ضد جاسوسی وزارت اطلاعات پس از کشف ارتباطات جاسوسی مورد نظر، تکمیل اطلاعات مربوط به اهداف و فهرست الزامات، شکل ارتباط و وسایل ارتباطی سرویس دشمن، در مقطعی وارد زنجیره ارتباطی بین سرویس SIS (SIS) و جاسوس مورد نظر، اطلاعات را به مدار مذکور تزریق کردند که در نهایت در فرصت مناسب و با دستور مقام قضایی متهم دستگیر و پس از سیر مراحل قضایی، حکم وی صادر شد. تصویب شد.

دیدگاهتان را بنویسید