مسئولان سه بیمارستان غزه برای تخلیه بیماران درخواست کمک کرده‌اند

وی تصریح کرد که سه بیمارستانی که تخلیه آن‌ها در حال برنامه‌ریزی است، شامل بیمارستان الشفاء که تعدادی از نوزادان پیشتر از آنجا نجات یافته‌اند، بیمارستان اندونزی و بیمارستان الاهلی است.

در همین نشست خبری، صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) نسبت به خطر «شیوع انبوه بیماری» در غزه هشدار داد که می‌تواند موجب افزایش نرخ مرگ و میر کودکان در این محدوده تحت محاصره که مملو از جمعیت است، شود.

جیمز الدر سخنگوی یونیسف گفت: اگر دسترسی کودکان به آب و محیط بهداشتی در غزه همچنان محدود و ناکافی باشد، شاهد افزایش غم انگیز تعداد کودکانی خواهیم بود که جان خود را از دست می‌دهد. این روند در عین حال به طور کامل قابل پیشگیری است.

رژیم صهیونیستی بیمارستان‌های غزه را بمباران کرده و فعالیت عادی همه بیمارستان‌های بخش شمالی این منطقه تحت محاصره، متوقف شده است، با این حال بیمارستان‌ها همچنان سرپناه تعدادی از بیماران و ساکنان غزه است.

بنابر اعلام وزارت بهداشت فلسطین، در حال حاضر ضریب فعالیت بیمارستان های غزه به ۱۹۰ درصد رسیده که این مساله به این معناست که کارکنان این بیمارستان ها به رغم نبود تجهیزات و امکانات، بسیار بیشتر از توان خود برای نجات بیماران و مجروحان تلاش می کنند.

گروه‌های مقاومت فلسطین روز شنبه ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳ عملیات غافلگیر کننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اشغالگر قدس آغاز کردند و این رژیم برای تلافی و جبران شکست خود و توقف عملیات گروه‌های مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

دیدگاهتان را بنویسید