نقد نگرش به حیا; بهبود عدالت، رفاه و حقوق مردم

نقد نگرش به حیا;  بهبود عدالت، رفاه و حقوق مردم

اگر امروز مقامات عالی‌رتبه جمهوری اسلامی ایران درگیر این سوال هستند که با مشکل افشای حجاب و تهیه حساب برای آن چه باید کرد، به این دلیل است که سال‌هاست هرگز به دروغ گوش نداده‌اند. هشدارهای شفقت، که خطر نفوذ وجود دارد، آنها از درون هشدار دادند، اما این کار را نکردند.

در طول سال‌ها، آنها هرگز گوش‌هایی برای شنیدن هشدارهای شرورهای دلسوز در مورد خطر تهاجم از درون نداشتند. اگر امروز مقامات عالی‌رتبه جمهوری اسلامی ایران درگیر این سوال هستند که با مشکل افشای حجاب و تهیه حساب برای آن چه باید کرد، به این دلیل است که سال‌هاست هرگز به دروغ گوش نداده‌اند. هشدارهای شفقت، که خطر نفوذ وجود دارد، آنها از درون هشدار دادند، اما این کار را نکردند.

به نوشته روزنامه جمهوری اسلامی، امروز هم نباید راه مبارزه با رفع حجاب را دنبال کرد. اولاً باید این مسابقه بی پایان را اصلاح کنید و پایان دهید تا بتوانید عدالت و رفاه و حقوق قانونی را برای مردم فراهم کنید، اگر این کار را بکنید قطعا نه مشکل حجاب و نه نافرمانی مدنی و نه بی اعتمادی وجود خواهد داشت. حکومت کرد.

امام خمینی (ره) پس از آزادسازی خرمشهر فرمودند خرمشهر را خداوند آزاد کرد و همیشه بندگان را به تزکیه توصیه می کرد زیرا تهاجم را از درون با چشمان بصیر خود می دید. او می دانست که اگر آزادسازی خرمشهر را به خدا نسبت ندهیم، روزی می رسد که آثار منفی تهاجمی از درون را خواهیم دید.

وستنیک اطلاعات درباره برخورد با حجاب نیز نوشت: ما در کشور کمبودی در قوانین نداریم، اما اعمال و عدم اجرای آن در برخی موارد بستگی به این دارد که چه حکمی برای اعمال آن دارید و چه اختیاراتی برای عدم رعایت آن دارید. از شناخت درونی و بیرونی مجریان قانونی تا سطح دسترسی به ارکان قدرتی که آن را اجرا خواهند کرد. در این میان، البته کسانی که به مناصب قدرت دسترسی دارند یا ممتاز هستند (در صورت لزوم برای رشوه دادن) می توانند از قانون و حقوق شهروندی بهره مند شوند، اما آیا دیگران می توانند؟ همه در برابر قانون برابرند. این یک اصل است، اما برخی برابرترند و برخی آنقدر بلند نیستند که برابر باشند!

اخیراً در رابطه با موضوع حجاب، اطلاعیه های مطبوعاتی در جاهایی داده می شود که مطابق قانون نباشد. ما کاری به درستی یا نادرستی این و عملی بودن یا نبودن این اقدام نداریم؟ یا روش صحیح رعایت و اعمال تلقی می شود و عمدتاً به مقابله با حیا کمک می کند، یا نتیجه معکوس می دهد، جای بحثی نیست. اما آیا این قانون برای همه مجتمع ها و اماکن بدون تبعیض یکسان رعایت و با آن رفتار می شود؟

آیا فرقی نمی کند که مالک این مجتمع تجاری یا دفتر یا سازمان یا دفتر یا … باشد؟ و به کجا متصل است؟ آیا قرار نیست بعد از اخطار، شخصی که به جایی متصل است، چه دولتی و چه خصوصی، زنگ بزند و اعلام کند و احتمالاً قول شفاهی یا ملایمی برای رفع مشکل بدهد؟ یا نمی توانید موردی را پیدا کنید که با وجود مشاهده عدم تطابق، اخطار دریافت نکند؟ نمی دانم اما خدا عنایت کند که شایعات تبعیض در این زمینه کذب باشد.

دیدگاهتان را بنویسید