ساعت: 14:19
تاریخ انتشار: 1301/03/17
کد خبر: 1844194
مدیرعامل یک شرکت نوشیدنی در کرمان اعلام کرد؛
مجتبی سلطانی گفت: با الهام از روحیه و نشاط پرستار، شروع به تولید نوشیدنی گیاهی یادآور این حس به نام «اسپریچو»، اصطلاح کرمانی کردیم که در حال حاضر 8 محصول به نام های نوشیدنی گرم و سرد در بازار وجود دارد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ؛ معتبی سلطانی موسس و رئیس هیئت مدیره شرکت رنگین کمان گاوشیر در گفتگو با خبرنگار راه آرمان گفت: این واحد تولیدی در سال 92 با هدف تولید نوشیدنی های گیاهی و سالم تاسیس شد.
وی ادامه داد: برای اینکه این محصول فرآوری شده جایگاه خوبی در بازار داخلی استان پیدا کند و با فرهنگ کرمانی آشنا شویم از واژه اسپریچو استفاده کردیم.
سلطانی تاکید کرد: با توجه به اینکه اسپریچو نام محلی پرستو در پرورش کرمان و همزمان با بهار و رطوبت و طراوت آن است، این نشان می دهد که مردم با دیدن بهار قول می دهند که بیایند.
مدیرعامل شرکت رنگین کمان اذعان داشت: با الهام از روحیه و نشاط پرستار، شروع به تولید نوشیدنی گیاهی یادآور این حس به نام اسپریچو کردیم.
وی افزود: در ابتدا با 3 محصول از بذر شربت، خاکشیر و گل ختمی (گل پنیر) تولید را آغاز کردیم.
سلطانی تاکید کرد: همچنین طرح نوشیدنی های گرم به نام های گل گاوزبان، زعفران و شاردونی را به بازار عرضه کردیم که با استقبال خوبی مواجه شد.
مدیرعامل رنگین کمان تاکید کرد: در حال حاضر با 8 محصول در بازار حضور داریم و این حضور نه تنها به بازار داخلی منتهی می شود، بلکه بازار استان های همجوار و سراسر کشور نیز مملو از محصولات ما است.
وی با اشاره به طرح صادرات اسپریچو گفت: در ابتدا بیشتر محصولات ما به آمریکا صادر می شد اما متاسفانه به دلیل تحریم های اقتصادی و تنش های سیاسی این صادرات متوقف شده است.
سلطانی ادامه داد: در حال حاضر با کشورهای حاشیه خلیج فارس مانند کویت و امارات در حال تجارت هستیم و صادرات به این کشورها به صورت روزانه انجام می شود.
مدیرعامل شرکت رینبو گواشیر تاکید کرد: این واحد تولیدی را در ابتدا با 100 میلیون در سال 94 و با تسهیلات تولید سرمایه اولیه راه اندازی کردیم و تا امروز با 8 محصول وارد بازار شده ایم.
سلطانی به طرح توسعه این واحد تولیدی اشاره کرد و گفت: 5 طرح دانش بنیان داریم که با کمک فناوری نانو بر پایه گیاهان دارویی راه اندازی شده و در مرحله تصویب، بررسی و صدور مجوز هستیم. “
وی تاکید کرد: مشکل اصلی محصولات ما بازرسی و صادرات است، در حال حاضر 2000 بسته با 8 نفر در هر شیفت تولید می شود.
مدیرعامل رنگین کمان به نوسانات قیمت کالاها اشاره کرد و گفت: با افزایش و کاهش قیمت کالاها سرمایه در گردش این واحد تولیدی به صفر رسیده است زیرا مواد اولیه را نقد می خریم اما اقساطی می فروشیم.
سلطانی اذعان داشت: برخی از مواد اولیه ما وارداتی است، در داخل کشور تولید نمی شود یا کیفیت لازم را ندارد که این نیز مستلزم ثبات نرخ ارز است و در مورد مواد اولیه داخلی و داخلی باید ثبات برای مشتری وجود داشته باشد. این محصول.” قادر به خرید است زیرا تاثیر زیادی در خرید و سفارش جدید مشتری دارد.
وی افزود: برای تامین سرمایه در گردش نیازمند اخذ تسهیلات هستیم که نوعی تسهیلات با پرداخت یکساله و 3 قسط با سود 18 درصد است که در عمل اگر در قالب ارائه خدمات باشد برای ما مشکل ایجاد کرد. با استنشاق یک Paid سالانه گره بزرگی از کار تولیدی باز می شود.
وی ادامه داد: یکی از مواد اصلی نوشیدنی های ما شکر است که متاسفانه با افزایش قیمت فعلی هم قیمت محصول را به همراه داشت و هم بار مالی برای واحد تولیدی ما افزایش پیدا کرد، زیرا باید یک بار شکر بخریم. ” او گفت. بیایید به ازای هر واحد تولید 500 میلیون تن نقدی پرداخت کنیم و شکر خود را بعد از مدتی به دست آوریم، زیرا این عوامل به تولید آسیب وارد کرده است.
انتهای پیام/