اسامی امضاکنندگان طرح مجازات افراد برای اظهار نظر / کدام نمایندگان برای اظهار نظر 10 تا 15 سال زندان برای مردم درخواست کردند؟

اسامی امضاکنندگان طرح مجازات افراد برای اظهار نظر / کدام نمایندگان برای اظهار نظر 10 تا 15 سال زندان برای مردم درخواست کردند؟

این طرح که می تواند افراد را به دلیل اظهار نظر به حبس از 10 تا 15 سال محکوم کند، به امضای این نمایندگان رسید: حسینعلی حاجی دلیگانی – حسین جلالی – سیدمحمود نبویان – فاطمه رحمانی – پروین صالحی مبارکه – محمدرضا احمدی – احمد حسین فلاحی – قاسم ساعدی – خجت الله فیروزی – سید البرز حسینی – عبدالکریم جمیری – مجید ناصری نژاد – نصرالله پژمانفر – احمد محرم زاده یاچفروزان – علی هزریان – حسین حقوردی – سیدعلی یزدیها – بهروز محیبی نعیم زنابادی – علیرضا محیبی نعیم زنبادی کوچ – حبیب آقاجری – سید محمد مولوی

متن کامل طرح احکام به شرح زیر است:

(معرفی انگیزه ها)

همه افراد در برابر قانون مساوی هستند.وضعیت شغلی اجتماعی و خانوادگی افراد مانع از مجازات جرایم ارتکابی و جبران خسارات ناشی از آنها نمی شود.و کانال های فضای مجازی روزنامه ها و روزنامه ها و …. عقاید و افکار غیر واقعی خود را بیان می کنند و افراد را به ایجاد بی نظمی و هرج و مرج و غیره تحریک می کنند و این اظهار نظر و تحریک اقشاری ​​از جامعه به ایجاد هرج و مرج، بی نظمی و بلاتکلیفی مؤثر است. این افراد می گویند ما نظرات شخصی خود را می گوییم و اینکه عده ای به خاطر نظر ما اقدام کرده اند به ما ربطی ندارد.

هیچکس را نمی توان به خاطر داشتن عقیده مجازات کرد، اما اظهار نظر کاملا آزاد مجاز نیست، مثلاً در برخی کشورهای اروپایی نمی توان گفت که چه کسی گفته است که هیتلر یهودیان را در هولوکاست کشته است؟! برای این موضوع به شما 25 سال حبس می دهند، حتی اگر بگوید من شک دارم که این اتفاق افتاده باشد و در این مورد بررسی علمی کنیم، همان مجازات را خواهد گرفت.

برخی از این افراد که دارای سیاسی، اجتماعی، علمی، فرهنگی و… هستند. موضع، نظر خود را در فضای مجازی بیان کنند، اینطور نیست که کسی نشنود وقتی فردی 400 یا 500 هزار فالوور دارد، اجازه اظهار نظر ندارد زیرا اظهار نظر در جامعه واکنش دارد و اگر چیزی بگوید که باعث سردرگمی مردم شود. ذهن، او مسئول است.

بارها می بینید که فلان بازیگر در سال های اخیر مطالبی علیه امنیت ملی منتشر کرده است اما همچنان در صدا و سیمای ما استفاده می شود. در نظام اداری کشور باید از این حاکمان شکایت کرد که چرا به این افراد جا می دهند، در قانون اساساً عناوینی مانند «مؤلف»، «مناسب»، «سبب» و «تشویش شورش» وجود دارد. . که افراد مشهور و همه را می توان دستگیر کرد. کسانی را که به هر نحوی هرج و مرج را ترویج می کردند و نظم و امنیت عمومی را تهدید می کردند، مجازات کرد. ضمناً در اغتشاشات بیش از هر چیز باید با عوامل و محرکان غارت اموال عمومی مبارزه کرد.

اگر کسی باعث تشویش اذهان عمومی شود، ماده 286 قانون مجازات اسلامی به صراحت می گوید که اگر این اخلال زیاد باشد، فساد گسترده است و افراد به طور قطع می توانند طبق قوانین موجود مجازات شوند، البته به جز در قسمت کیفری، می توانند نیز مجازات شوند. از نظر حقوقی تحت پیگرد قانونی قرار گیرد، مثلاً در اغتشاشات اخیر تعداد قابل توجهی آمبولانس به آتش کشیده شد و هر آمبولانس چندین میلیارد تومان قیمت دارد. در کنار امکانات و تجهیزات فراوانی که دارد، افراد داخل آن نیز کشته شده اند و حالا خدای ناکرده کشته یا مجروح شده اند. چه کسی باید به این افراد پول بدهد؟ چه کسی مسئول پرداخت این خسارات است؟ همه می گویند دولت اما چرا دولت؟ هر کس این کار را کرد باید بپردازد. چه کسی این کار را کرد؟ همان کسی که آمد و آمبولانس را آتش زد، اما وقتی در حالت کلی مردم می آیند و تحت تحریک و فکر یک نفر کاری می کنند، آن که آنها را تحریک می کند هم مسئول است. لذا الحاق ماده ای به قانون مجازات اسلامی جهت ارائه ضمانت اجرایی قوی برای مقابله با این گونه ناهنجاری های اجتماعی ضروری است، طرح زیر تقدیم شورای تشریفات حقوقی می شود. بنابراین طرح زیر ارائه می شود:

حسینعلی حاجی دلیگانی – حسین جلالی – سیدمحمود نبویان – فاطمه رحمانی – پروین صالحی مبارکه – محمدرضا احمدی – احمد حسین فلاحی – قاسم ساعدی – حجت الله فیروزی – سید البرز حسینی – عبدالکریم جمیری – مجید پژمان نصرالله علی خدریان – حسین حقوردی – سیدعلی یزدی خواه – بهروز محبی نجم آبادی – علیرضا زندیان – مهدی روشنفکر – سید علی موسوی – کیوان مرادیان کوچسرایی – حبیب آغاجاری – سید محمد مولوی

عنوان طرح: پیشنهاد الحاق یک ماده به کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی، تعزیرات و بازدارنده (یک ماده – یک ماده به عنوان ماده 512) به طور مکرر به کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی (تحریم ها و بازدارنده های مصوب). در تاریخ 3/2/1375) به شرح زیر. ضمیمه شده است.

دیدگاهتان را بنویسید