روز جدید مصرف 5 ماده غذایی در هنگام سرماخوردگی و بیماری ها از وخامت حال ناشی از این بیماری ها جلوگیری می کند.
با پرهیز از پنج غذا از بدتر شدن وضعیت ناشی از این بیماری ها جلوگیری کنید:
1- لبنیات; در برخی افراد مصرف لبنیات خلط گلو را غلیظ و غیر قابل تحمل می کند.
نوشیدنی های کافئین دار؛ نوشیدن نوشیدنی های ادرار آور مانند قهوه منجر به کم آبی بیش از حد و کم آبی بدن می شود.
3- ادویه ها; خوردن همه غذاهای معطر، سرخ شده، چرب، تند یا تند می تواند باعث التهاب بیشتر این بافت های ملتهب در غشای مخاطی بینی، دهان و گلو افراد مبتلا به سرماخوردگی شود.
4- شکر؛ شکر باعث التهاب در بدن می شود. خود التهاب گلبول های سفید را ضعیف می کند.
5- کربوهیدرات های ساده; این نوع کربوهیدرات ها به سرعت قند خون را در بدن بالا می برند.