غذاهایی که احتمال ابتلا به سرطان کبد را تا 4 برابر افزایش می دهند


ساعت: 13:17
تاریخ انتشار: ۱۳۰۱/۰۵/۲۱
کد خبر: 1889324

یک مطالعه هشدار می دهد که مواد شیمیایی مصنوعی که معمولا در بسته بندی مواد غذایی و برخی ظروف آشپزخانه یافت می شود، ممکن است خطر ابتلا به سرطان را چهار برابر کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ؛ به گزارش دیلی میل، یک مطالعه نشان می دهد که مواد شیمیایی موجود در محصولات پخت و پز محبوب، از جمله تابه های نچسب، خطر ابتلا به سرطان کبد را چهار برابر می کند.

محققان کالیفرنیای جنوبی (USC) دریافتند افرادی که بیشتر در معرض این مواد شیمیایی هستند، 4.5 برابر بیشتر در معرض ابتلا به سرطان هستند.

داده های مربوط به مواد شیمیایی همیشه نسبتاً جدید است و شواهد زیادی وجود دارد که نشان می دهد این مواد خطرناک تر از آنچه قبلاً تصور می شد وجود دارد.

در اوایل سال جاری، آژانس حفاظت از محیط زیست ایالات متحده سطح مجاز قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی پایدار (پرفلوروآلکیل و پلی فلوروآلکیل (PFAS)) را بیش از 99 درصد کاهش داد.

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری هشدار می دهد که این مواد شیمیایی در همه جا وجود دارد، از ظروف نچسب، آب لوله کشی گرفته تا غذاهای دریایی، لباس های ضد آب، محصولات پاک کننده و حتی شامپو.

دیدگاهتان را بنویسید