میوه ها و سبزیجات آلوده باعث بیماری های روده ای می شوند


ساعت: 22:36
تاریخ انتشار: 06/05/1401
کد خبر: 1893087

شیرین تسلیمی گفت: عدم دفع فاضلاب بهداشتی و تماس با آب آلوده یکی از دلایل اصلی شیوع بیماری های روده ای است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ؛ شیرین تسلیمی متخصص بیماری های عفونی در گفتگو با خبرنگار تیتریک گفت: در حوزه بهداشت و درمان تاکید ما بر پیشگیری قبل از درمان است.

تسلیمی اضافه کرد: برای پیشگیری از بیماری های عفونی از جمله اسهال و بیماری های روده ای، مردم باید نسبت به این گونه بیماری ها و علائم آن آگاهی داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه با شناخت راه های انتقال، روش های پیشگیری مشخص می شود، گفت: مسیر انتقال بیماری های عفونی مدفوعی – دهانی است.

تسلیمی تصریح کرد: عامل بیماری از بدن بیمار مبتلا خارج می شود و به طرق مختلف از راه دهان وارد بدن افراد می شود و باعث عفونت آن ها می شود.

وی گفت: عدم دفع بهداشتی مدفوع و فاضلاب یکی از دلایل اصلی شیوع این بیماری است که اگر آب آشامیدنی آلوده باشد منجر به بیماری می شود.

تسلیمی با اشاره به اینکه باید از خوردن میوه ها، سبزیجات، غذاها و یخ های آلوده خودداری کرد، افزود: شنا یا شستن غذا با آب آلوده بیماری زا است.

وی به لزوم پرهیز از تماس با سطوح آلوده یا استحمام در آب ناسالم اشاره و تصریح کرد: ایمنی آب شرب باید رعایت شود.

تسلیمی تصریح کرد: از آب چشمه، رودخانه و چاه استفاده نشود، در صورت ابهام قبل از استفاده باید 5 دقیقه آب را بجوشانیم.

وی بیان کرد: از مصرف موادی که فرآیند پخت آن را نمی دانیم خودداری کنیم و رعایت موارد فوق می تواند به پیشگیری از بیماری های روده ای کمک کند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید