نکات مهم تغذیه برای افراد گرسنه / با اثرات بی نظیر گرسنگی بر بدن آشنا شوید


ساعت: 10:25
تاریخ انتشار: 1401/01/14
کد خبر: 1819116

متخصصان توصیه می کنند که رژیم روزه داری شامل تمام گروه های غذایی اصلی یعنی سبزیجات، غلات کامل، لبنیات، آجیل و میوه ها باشد تا به فواید بهینه روزه داری برای فرد دست یابد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ؛ آغاز ماه مبارک رمضان فرصتی برای خودسازی و کمال روحی است، اما روزه داری علاوه بر آثار معنوی به سلامت بدن نیز کمک می کند و بدن را از سموم مضر پاک می کند و التهابات خطرناک را از بین می برد.

مردم 11 ماه است که از نعمت های خداوند برخوردارند. یک ماه استراحت بعد از 11 ماه تاثیر زیادی در سلامت و تندرستی بدن دارد.

روزه برای حفظ سلامت دستگاه گوارش، قلب، عروق و مغز بسیار مفید است و تاثیر آن بر سم زدایی و سلامت کبد، کاهش وزن، کاهش فشار خون، کاهش التهاب و تقویت سیستم ایمنی در مطالعات مختلف در اطراف به اثبات رسیده است. جهان

مطالعات نشان می دهد که التهاب در ایجاد بیماری های مزمن مانند بیماری قلبی، سرطان و آرتریت روماتوئید نقش دارد. برخی از مطالعات در مورد اثرات گرسنگی نیز نشان می دهد که روزه باعث کاهش التهاب در بدن و در نتیجه سلامت بدن می شود.

بیماری قلبی عامل اصلی مرگ و میر در جهان است و بیش از 30 درصد از مرگ و میرها در سراسر جهان را تشکیل می دهد. رژیم غذایی سالم و سبک زندگی موثرترین راه برای کاهش خطر بیماری قلبی است. برخی از مطالعات نشان می دهد که گنجاندن گرسنگی در سبک زندگی افراد به ویژه برای سلامت قلب مفید است.

کارشناسان معتقدند برای استفاده حداکثری از روزهای گرسنگی و حفظ سلامت بدن، رعایت نکاتی ضروری است. خوردن وعده های غذایی سنگین یا ننوشیدن آب کافی می تواند باعث کم آبی بدن شود که می تواند مشکلات سلامتی افراد را بدتر کند.

متخصصان توصیه می کنند که رژیم روزه داری شامل تمام گروه های غذایی اصلی یعنی سبزیجات، غلات کامل، لبنیات، آجیل و میوه ها باشد تا به فواید بهینه روزه داری برای فرد دست یابد.


دکتر وارشا گوری متخصص تغذیه در بمبئی هند است مقداری توصیه های غذایی روزه این ماه را اعلام می کند.


بین افطار و شکر مقدار زیادی آب بنوشید


یک رژیم غذایی متعادل و متنوع از غذاهای مختلف داشته باشید


آب گرم افطار بنوشید


غلات کامل مانند جو و جو بخورید


خوردن عسل و لوبیا سیاه را فراموش نکنید


غذاهای سالم از جمله بادام، زیتون، آووکادو، آجیل بخورید


از منابع پروتئینی مانند شیر، ماست، تخم مرغ، حبوبات و آجیل استفاده کنید


منابع ویتامین ها و مواد معدنی از جمله خرما، میوه ها و سبزیجات، دانه ها و مغزها را به خاطر بسپارید.


از نوشیدنی های مصنوعی سرد خودداری کنید


از مصرف بیش از حد چربی در ماه رمضان خودداری کنید


پس از افطار از نوشیدن مایعات یا نوشیدنی های خیلی سرد یا خیلی گرم خودداری کنید


غذاهای سرخ شده و چرب به خصوص در هنگام افطار نخورید


در ماه رمضان از مصرف غذاهای پرکالری و پرچرب خودداری کنید


از غذاهای بسته بندی شده و فرآوری شده خودداری کنید.

انتهای پیام/
منبع: ایرنا

دیدگاهتان را بنویسید