به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ؛ به نقل از مرآت; اگرچه ماه مبارک رمضان فرصتی برای خودسازی، تهذیب نفس و تهذیب نفس است، اما روزه گرفتن در ماه رمضان علاوه بر آثار معنوی، بر سلامت جسم نیز تأثیر می گذارد.
سید ضیاء الدین مظهری، دکترای تغذیه و رژیم درمانی در گفت و گو با خبرنگار مرآت، درباره تاثیرات درمانی گرسنگی گفت: ماه رمضان فرصتی است برای پایبندی به هر چیزی که در 11 ماه گذشته بیش از حد مصرف شده است. گرسنگی و مهار هر دو مؤثر است.
مجاری در ادامه بیان می کند: با حذف یک وعده غذایی حدود 500 تا 600 کالری کمتر وارد بدن می شود که با توجه به آخرین پیشرفت های علمی باعث متعادل شدن وزن و درمان بسیاری از بیماری ها می شود.
به گفته این متخصص تغذیه، این ماه فرصتی اجباری برای درمان و کاهش وزن است که نباید با مصرف غذاهای چرب، شیرین و سنگین در افطاری سنگین تبدیل به تهدید و افزایش وزن فرد گرسنه شود.
وی همچنین تاکید کرد: برای رسیدن به وزن ایده آل در این ماه مبارک باید از پرخوری و همه چیز خوار دوری کرد و با رژیم غذایی متعادل و مصرف سبزیجات و میوه جات و تنقلات سالم، معده قادر به هضم و جذب غذا باشد. خشکی و مشکلات گوارشی
مجاری در ادامه با بیان اینکه روزه داران باید با نوشیدنی گرم یا گازدار افطار کنند، گفت: عفو کنید و سعی کنید از هر غذا کمی سر سفره افطار بخورید.
به گفته ذوالفقاری، بسیاری از افراد در یک رژیم افطاری به گونه ای غذا می خورند که شام را حذف می کنند. به روزه داران توصیه می کنم برای افطار برنامه سبک و کوچکی داشته باشند تا به معده فشار نیاورند و مواد مغذی جذب و جذب شوند و بعد از ۲ تا ۳ ساعت شام کوتاهی بخورند.
وی ادامه داد: خوردن صبحانه به عنوان ناهار توصیه می شود زیرا ثابت شده است که حذف آن باعث مشکلات گوارشی در ماه رمضان و یا بعد از آن می شود.
انتهای پیام/