وقتی 11 مزرعه شترمرغ از سفره کارآفرینی استان البرز برخوردار شد/ وصیتی که علاوه بر اشتغال زایی، سالانه 1354 قطعه تولید می کند.

ساعت: 11:59
تاریخ انتشار: ۱۳۰۰/۰۸/۱۹
کد خبر: 1783197

این روزها واحدهای پرورش شترمرغ در البرز به منبعی برای امرار معاش خانواده ها تبدیل شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ؛ به نقل از تیتریکاین روزها واحدهای پرورش شترمرغ در ساووبلا به منبع درآمد خانواده ها برای امرار معاش تبدیل شده است.

آقای امین زی و همسرش یک خانواده کارآفرین هستند که با 35 جوجه شروع به کار کردند و اکنون 150 شترمرغ و 200 جوجه دارند.

اگرچه پرورش شترمرغ یکی از سخت ترین فعالیت هاست، اما خانواده امین زی ناامید نیستند و به طور جدی بر موانع و مشکلات فائق می آیند.

امین زی توضیح می دهد که با گذشت زمان، تجربه آنها به حدی افزایش یافته است که مزرعه سنتی خود را به یک مزرعه نیمه صنعتی تبدیل کرده اند.

او در مصاحبه با تیتریک می گوید؛ تخم شترمرغ پس از 37 روز در هچری باقی می ماند و وارد هچر شده و در نهایت به مرغ تبدیل می شود.

البته 1.5 کیلوگرم تخم مرغ در انکوباتور 42 روز طول می کشد تا جوجه شود و نمودار درآمد خانواده امین زی را برکت دهد.

84bf92a5 c306 40fe 8235 be4c495a09e8 خبر خاکستری

این پرورش دهنده شترمرغ ادامه می دهد; برای جلوگیری از خفگی جوجه ها، آنها را جوجه کشی می کنیم تا فصل رشد کامل شود.

اما از تولید گوشت گرفته تا خواص درمانی، این تنها بخشی از مزایای پرورش شترمرغ است، زیرا رنگدانه شدن پوست او را در پوست های دیگر نمی بینیم.

تبدیل تخم مرغ به اثر هنری یکی دیگر از مزایای پرورش شترمرغ است و هومسی، هنرمند منطقه نیز این موضوع را تایید می کند.

او در مصاحبه با تیتریک می گوید؛ کارگاهی برای ساخت آثار هنری از پوست و تخم شترمرغ راه اندازی شده است.

اینجاست که تولید و اشتغال رونق می گیرد، زمانی که تلاش ها و اقدامات دست به دست هم داده و ایده های کوچک را همراهی می کند.

در حال حاضر 11 مزرعه شترمرغ در استان آلبورگ با تولید سالانه 1354 شترمرغ در ساویبولا وجود دارد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید