این غذاها پیری مغز را کند می کنند

این غذاها پیری مغز را کند می کنند

با خوردن این غذاها هفته ای یکبار پیری مغز را کاهش دهید.

خوردن غذاهای دریایی یک بار در هفته یا غذاهای حاوی اسیدهای چرب امگا 3 ممکن است از کاهش حافظه ناشی از افزایش سن محافظت کند.

نتایج این مطالعه نشان می دهد افرادی که کمتر از یک بار در هفته غذاهای دریایی می خورند با افزایش سن دچار افت ذهنی شدیدتری می شوند.

دکتر مارتا کلر موریس، سرپرست تیم تحقیق، می‌گوید: «نتایج نشان می‌دهد که در حالی که توانایی‌های شناختی به‌طور طبیعی به عنوان بخشی از روند طبیعی پیری کاهش می‌یابد، کاری وجود دارد که می‌توانیم این روند را کاهش دهیم.»

برای این مطالعه، 915 نفر به مدت حدود پنج سال تحت نظر قرار گرفتند. همه آنها از مراکز بازنشستگی و مسکن عمومی در ایلینوی، ایالات متحده آمریکا بودند و میانگین سنی آنها بیش از 80 سال بود.

همه تست حافظه دادند و گزارش دادند که چقدر غذای دریایی خورده اند. این غذاها شامل کیک ماهی، ساندویچ تن ماهی، میگو و خرچنگ است.

نتایج نشان می دهد افرادی که غذاهای دریایی بیشتری می خورند حافظه معنایی بهتری دارند که چیزی شبیه به دانش عمومی است.

مصرف بیشتر غذاهای دریایی نیز با مهارت های شناختی قوی تر همراه است. نتایج این مطالعه در Neurology منتشر شده است.