تولید سالانه بیش از 3700 تن قارچ در استان کرمانشاه


ساعت: 16:07
تاریخ انتشار: 91/02/24
کد خبر: 1838753

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه اعلام کرد؛

رحمان فیض قربانی از تولید سالانه 3760 تن قارچ پرورشی در استان کرمانشاه خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ؛ رحمان فیض گربانی در گفت و گو با خبرنگار مرصادنیوز اظهار داشت: سالانه 3 هزار و 760 تن قارچ خوراکی شامل قارچ و قارچ صدفی به مقدار کم در واحدهای تولید قارچ استان تولید و به بازار مصرف عرضه می شود.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه سطح زیرکشت قارچ خوراکی در استان را 116 هکتار عنوان کرد.

وی با بیان اینکه در اکثر شهرستان های استان واحدهای تولید قارچ داخلی و صنعتی داریم، گفت: بیشتر واحدهای پرورش قارچ در استان در دو شهر کرمانشاه و صحنه مستقر هستند.

فیض گوربانی توسعه قارچ خوراکی را در اهمیت ارزش غذایی و دارویی، کم هزینه بودن و تامین منبع پروتئین لازم دانست. هیچ چربی یا کلسترول ندارد، کربوهیدرات کمی دارد و سطح پروتئین خوبی دارد.

وی سپس به سمی بودن برخی از قارچ ها اشاره کرد و گفت: برخی از قارچ ها نامناسب و سمی بوده و حتی می توانند کشنده باشند، بنابراین به مصرف کنندگان توصیه می شود قارچ های مورد نیاز خود را فقط از مراکز معتبر و در قالب پکیج بهداشتی تهیه کنند.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: به خانواده ها توصیه می شود به دلیل ارزش غذایی بالا، کشت قارچ های پرورشی را در سبد غذایی خود قرار دهند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید