ساعت: 14:06
تاریخ انتشار: ۱۳۰۱/۰۸/۲۹
کد خبر: 1912395
غلامی بیان کرد: بانوان با تهیه بیش از 20 نوع سوپ از اقوام مختلف در جشنواره پوخ و پند شرکت کردند و این مهم به دلیل قابلیت تغییر ناپذیری است که در رستوران ها یافت نمی شود.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ؛ زهرا غلامی مسئول برگزاری این برنامه در گفت و گو با خبرنگار تیتریک گفت: جشنواره محلی آش در کرج با حضور جمعی از بانوان برگزار شد.
وی ادامه داد: بانوان با تهیه بیش از 20 نوع غذا از اقوام مختلف در این جشنواره شرکت کردند و این ظرفیتی بی نظیر است که در رستوران ها یافت نمی شود.
گلمی افزود: این جشنواره به مناسبت البرز قوی استان برگزار شد و نشان داد بانوان البرزی در طبخ غذاهای مختلف و متنوع توانایی بی نظیری دارند.
این مسئول تصریح کرد: البرز ظرفیت برگزاری مسابقات آشپزی بانوان را به صورت گسترده در سطح استان دارد.
وی بیان کرد: باید از ظرفیت جشنواره پخت و پند برای تجاری سازی ایده ها بهره ببریم و بانوان در این امر نقشی بی بدیل دارند.
گلمی ادامه داد: این جشنواره برای افزایش نشاط اجتماعی استان برگزار شد اما این جشنواره استعدادهایی را در حوزه بانوان شناسایی کرد که باید روی آنها سرمایه گذاری شود.
این مسئول افزود: می توانیم با شناسایی آش برگزیده جشنواره، این آش را به عنوان برند غذایی در استان ثبت کنیم.
انتهای پیام/