جشنواره هنر آشپزی زنان در هیچ رستورانی یافت نمی شود


ساعت: 14:06
تاریخ انتشار: ۱۳۰۱/۰۸/۲۹
کد خبر: 1912395

غلامی بیان کرد: بانوان با تهیه بیش از 20 نوع سوپ از اقوام مختلف در جشنواره پوخ و پند شرکت کردند و این مهم به دلیل قابلیت تغییر ناپذیری است که در رستوران ها یافت نمی شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ؛ زهرا غلامی مسئول برگزاری این برنامه در گفت و گو با خبرنگار تیتریک گفت: جشنواره محلی آش در کرج با حضور جمعی از بانوان برگزار شد.

وی ادامه داد: بانوان با تهیه بیش از 20 نوع غذا از اقوام مختلف در این جشنواره شرکت کردند و این ظرفیتی بی نظیر است که در رستوران ها یافت نمی شود.

گلمی افزود: این جشنواره به مناسبت البرز قوی استان برگزار شد و نشان داد بانوان البرزی در طبخ غذاهای مختلف و متنوع توانایی بی نظیری دارند.

e6664946 13de 4900 979e 3724032849bd خبر خاکستری

این مسئول تصریح کرد: البرز ظرفیت برگزاری مسابقات آشپزی بانوان را به صورت گسترده در سطح استان دارد.

وی بیان کرد: باید از ظرفیت جشنواره پخت و پند برای تجاری سازی ایده ها بهره ببریم و بانوان در این امر نقشی بی بدیل دارند.

51689eca 5664 468d b3be aed434c92fa6 خبر خاکستری

گلمی ادامه داد: این جشنواره برای افزایش نشاط اجتماعی استان برگزار شد اما این جشنواره استعدادهایی را در حوزه بانوان شناسایی کرد که باید روی آنها سرمایه گذاری شود.

این مسئول افزود: می توانیم با شناسایی آش برگزیده جشنواره، این آش را به عنوان برند غذایی در استان ثبت کنیم.

561d49e8 59a2 4112 9dbd e0323692fc16 خبر خاکستری

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید