خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را با تخم مرغ کاهش دهید!

خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را با تخم مرغ کاهش دهید!

نتایج یک مطالعه نشان می دهد که بین خوردن یک تا سه تخم مرغ در هفته و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی رابطه معناداری وجود دارد.

یک مطالعه جدید نشان می دهد که خوردن یک تا سه تخم مرغ در هفته می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را تا بیش از نصف کاهش دهد.

مطالعه‌ای که اخیراً منتشر شده است، چگونگی تأثیر مصرف تخم مرغ بر سلامت قلب را بررسی کرده است و نویسندگان این گزارش یافته‌های قابل توجهی را گزارش کرده‌اند.

این مطالعه نشان می دهد که خوردن یک تا سه تخم مرغ در هفته با کاهش 60 درصدی خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی همراه است.

در واقع، این مطالعه نشان داد که خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی برای افرادی که 4 تا 7 تخم مرغ در هفته می خوردند، 75 درصد کمتر بود.

محققان به این نتیجه رسیدند که مصرف تخم مرغ، زمانی که در یک رژیم غذایی سالم کم چربی اشباع شده گنجانده شود، ممکن است نقش محافظتی در برابر بیماری های قلبی عروقی داشته باشد.

تخم مرغ مواد مغذی با کیفیتی مانند پروتئین، مواد معدنی، ویتامین های محلول در چربی، آهن و کاروتنوئیدها را فراهم می کند. همچنین حاوی سطوح بالایی از اسیدهای چرب اشباع شده و مقادیر قابل توجهی کلسترول است که برای قلب مضر است.

در نتیجه تشخیص خوب یا مضر بودن تخم مرغ برای قلب دشوار است.

مطالعه جدید مردان و زنان سالم ساکن در منطقه آتن یونان را در مورد عادات مصرف تخم مرغ مورد بررسی قرار داد.

به گفته محققان، تخم مرغ منبع غنی ویتامین B2، B12 و سلنیوم است که از قلب محافظت می کند. ویتامین B2 و B12 موجود در تخم‌مرغ می‌تواند به عادی سازی سطح هموسیستئین کمک کند، که در صورت افزایش، باعث ایجاد پلاک‌های شریانی می‌شود. سلنیوم موجود در تخم مرغ همچنین به مبارزه با استرس اکسیداتیو که یکی از اجزای اصلی بیماری قلبی است کمک می کند.

دیدگاهتان را بنویسید