ساعت: 15:04
تاریخ انتشار: 1300/08/16
کد خبر: 1782374
کرامتی از تولید سالانه حدود یک میلیون و 400 هزار تن محصولات علوفه ای در استان خبر داد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ؛ به نقل از اروم نیوز ، اکبر کرامتی در نشست بررسی کشت محصولات علوفه ای در استان با اعلام اینکه استان در زمینه دامپروری رتبه 4 تا 5 را دارد، اظهار داشت: سالانه 100 هزار هکتار از اراضی استان زیر کشت محصولات علوفه ای مانند یونجه، ذرت، جو و جو می رود.
وی افزود: سیاست وزارت جهاد کشاورزی این است که خوراک مورد نیاز کشور را با مصرف آب بسیار کم تامین کند، آبیاری و زهکشی وجود دارد.
کرامتی ادامه داد: جایگزینی کشت محصولات علوفه ای کم آب با سرد و پر محصول به جای کشت یونجه مانند سورگوم، ارزن و گراس، جلبک، ماشک و تریتیکاله در کاهش مصرف آب در زمین های کشاورزی موثر است.
وی با تاکید بر ترویج نتایج جدید تحقیقاتی در زمینه کشت محصولات علوفه ای در بین کشاورزان خاطرنشان کرد: علاوه بر این، سیلو باعث افزایش کیفیت و کمیت علوفه تولیدی به شیوه صحیح می شود.
کرامتی با اشاره به چالش های امنیت غذایی ناشی از تغییرات اقلیمی و شرایط اقلیمی افزود: گیاهانی که شوری و خشکی را تحمل می کنند باید برای حفاظت از خاک و جلوگیری از فرسایش آن کاشته شوند.
انتهای پیام/