وعده افطاری؛ برای افطار چه بخوریم؟


ساعت: 13:37
تاریخ انتشار: 1401/01/18
کد خبر: 1820212

غذاهایی که در ماه رمضان می خورید تفاوت زیادی در سطح انرژی بدن شما دارند. بعد از گرسنگی و ساعات طولانی گرسنگی همیشه وسوسه پرخوری یا نوشیدن آب و مایعات مختلف زیاد است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ؛ به نقل از Kum فردا، روتاب یا خرما حاوی قندهای فروکتوز و ساکارز است که به سرعت جذب و جذب می شود. به خصوص زمانی که معده خالی است. نوشیدن آب هنگام افطار احساس تشنگی را برطرف می کند و مصرف خرما احساس گرسنگی شدید را کاهش می دهد. این عادت باعث می شود سر سفره افطار زیاد نخورید. سپس بهتر است سوپ و سالاد عدس بخورید. این روش تشنگی و گرسنگی را کاملاً رفع می کند. دو ساعت بعد از افطار، به جای خوردن زولبیا، بامیه و سایر شیرینی ها، بهتر است از میوه های خام یا آجیل و بادام زمینی که سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 هستند، استفاده کنید. زیرا این روغن ها برای افزایش تحمل و رفع تشنگی مفید هستند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید