ارتباط بین تغذیه نامناسب و افزایش خطر ابتلا به دیابت


ساعت: 07:21
تاریخ انتشار: 1402/02/12
کد خبر: 1836010

مطالعات نشان می دهد که سوء تغذیه بدون توجه به عوامل خطر ژنتیکی با افزایش 30 درصدی خطر ابتلا به دیابت مرتبط است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ؛ بر اساس گزارش Science Daily، عوامل خطر ژنتیکی و کیفیت رژیم غذایی به طور مستقل با دیابت نوع 2 مرتبط هستند. یک رژیم غذایی سالم با کاهش خطر ابتلا به دیابت در تمام سطوح خطر ژنتیکی مرتبط است.

اینها نتایج مطالعه محققان بیمارستان ماساچوست بر روی بیش از 35000 بزرگسال آمریکایی است.

مطالعات قبلی نشان داده اند که حفظ یک سبک زندگی سالم با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 در پروفایل های ژنتیکی مرتبط است، اما مشخص نیست که آیا پروفایل های ژنتیکی تا حدی با عوامل سبک زندگی مرتبط است یا خیر.

این تیم دریافتند که صرف نظر از خطر ژنتیکی، رژیم غذایی نامناسب با 30 درصد افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 در مقایسه با رژیم غذایی با کیفیت بالا مرتبط است.

به گفته محققان، این مطالعه شواهدی را ارائه کرد که نشان می‌دهد خطر ابتلا به دیابت نوع 2 به دلیل افزایش خطر ژنتیکی و رژیم غذایی نامناسب، مشابه مجموع خطرات مرتبط با هر عامل است. چنین دانشی می تواند به اطلاع رسانی و توسعه استراتژی های پیشگیری از دیابت در آینده کمک کند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید