تولید ۲۷۴ تن شیره انگور در استهبان

مدیر جهاد کشاورزی استهبان اعلام کرد؛

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان استهبان گفت: با فرآوری ۸۰ درصد انگور تولید شده در این شهرستان حدود ۲۷۴ تن شیره انگور تولید و روانه بازار مصرف می‌شود.



به گزارش خبرگزاری موج فارس، مهدی اعیان منش بیان کرد:شیره گیری انگور در شهرستان استهبان از اواخر شهریورماه آغاز شد و تا پایان آبان ماه ادامه داشت.

مدیر جهاد کشاورزی استهبان با اشاره به اینکه شهرستان استهبان دارای هزار و ۸۶۰ هکتار تاکستان دیم است، افزود: از هر هکتار انگورستان این شهرستان ۹۰۰ کیلوگرم انگور تولید می‌شود و حدود ۸۰ درصد آن به‌ صورت سنتی به شیره انگور تبدیل‌ شده و مابقی به‌ صورت مویز و تازه خوری روانه بازار مصرف می‌شوند.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: توجه بیشتر به ایجاد صنایع فرآوری می‌تواند نقش مهمی در ارتقاء ارزش‌ افزوده محصولات تولیدی و صادرات آن‌ها داشته باشد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان استهبان گفت: آیین شیره گیری انگور که در اصطلاح محلی به آن کُرُش می‌گویند هرساله در فصل برداشت انگور در این شهرستان برگزار می‌شود.




آیا این خبر مفید بود؟



دیدگاهتان را بنویسید